Documento sin título
Documento sin título


BENVINGUTS A LA WEB DEL CASAL ESPORTIU
Hola a tots,Volem donar-vos la més cordial benvinguda a la Web del Casal Esportiu i, al mateix temps agrair-vos la confiança que durant tots aquests anys heu donat als nostres casals, i que esperem que continueu donant.


Aquesta web neix amb la humil pretensió d'enfortir els llaços entre les famílies i tota l'organització del casal, per això estem posant en funcionament un seguit de serveis perquè aquesta relació sigui el més propera i ràpida possible, i es mantingui més enllà de les dates de funcionament dels casals.


Des d'aquí podreu:


• Fer còmodament les inscripcions als diferents casals en les dates en que es posi en funcionament el servei, que serà degudament anunciat, comunicat i publicat.


• Consultar els horaris i activitats setmanals previstes, quan el casal estigui en funcionament, i rebre els avisos que la organització del casal cregui oportú remarcar.


• Tenir i obtenir informació de totes les activitats organitzades per el Casal Esportiu.


• Veure i descarregar les fotos de tots els casals des de les més recents fins les més antigues.


• Contactar amb nosaltres per exposar-nos qualsevol dubte o suggeriment.


• Els monitors podran omplir el formulari d'admissió i deixar el seu currículum i una vegada seleccionats fer les consultes d'horaris, activitats i grups.


Tot i que l'oferta de serveis, de moment, és limitada, esperem la vostra col·laboració per tal d'ampliar-la en allò que creieu oportú.Moltes gràcies per endavant per la confiança.
Documento sin título
Documento sin título

contador de visitas para web

Disseny web: joan@casalesportiu.com